Gårdagens supersnabba middag.
Skära lax i tärningar, värma upp crème fraiche med buljongtärning, honung och lime, koka bönpasta 5-6 minuter och låta laxtärningarna koka med i såsen några minuter.
Det kan inte gå så mycket snabbare att få maten på bordet!
Koka pasta.
Skär 400 g laxfilé i tärningar.
Blanda 2 dl lätt crème fraiche, 0,5 smulad hönsbuljongtärning, 1 msk flytande honung
Skär 400 g laxfilé i tärningar.
Blanda 2 dl lätt crème fraiche, 0,5 smulad hönsbuljongtärning, 1 msk flytande honung
och rivet skal och saft av en lime i en kastrull.
Låt såsen koka upp.
Smaka av med svartpeppar och salt.
Lägg i laxen och låt koka någon minut.
Servera med pastan och en sallad.
Låt såsen koka upp.
Smaka av med svartpeppar och salt.
Lägg i laxen och låt koka någon minut.
Servera med pastan och en sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar