söndag 21 maj 2023

Årets första övernattning i husbilen

Vilken fantastisk långhelg! Startade upp långledigheten med att äta gott med släkten på Strandgatan två i Linköping. Vi firade att kusinens dotter nu är 18 år. Strandgatan två är en mycket trevlig sportbar, för övrigt. Ja, jag är väl lite partisk, då kusinen är en av delägarna, men jag kan absolut rekommendera sportbaren om man har planer för en AW, möhippa/svensexa eller annan tillställning där man vill aktivera sig, med till exempel en trekamp i dart, bowling och skytte, om man bor i trakten.

På fredagen packade vi husbilen och drog till Ålberga och Bålsjöbadet,
ca 3,5 mil utanför Norrköping, där vi njöt av sol och bad i två dagar.

 

Det var första gången vi hade med oss katten i husbilen. Hon njöt av att få vara ute i skogen. Hon är dock lite missnöjd med att behöva gå i koppel, hon har ju ändå varit utekatt i fjorton år och kunnat komma och gå som hon velat i kattlucka. Men efter att vi flyttade till lägenhet i mars så accepterar hon nu allt mer sitt öde att behöva gå i koppel.



Vi fick också till ett par turer med vår kajak. Det var väl inte jättemycket att utforska och se i Bålsjön. Men det blåste en del och eftersom kajaken är ny för oss, vi köpte den i slutet på förra sommaren, så var det bra att få känna på hur den beter sig i vågor och vind.



Fick med mig en fin bukett Liljekonvaljer hem också.
Doftar så gott här hemma nu!

 
De här soliga dagarna gav verkligen mersmak av semester.
Bara fyra veckor kvar innan min sommarsemester börjar.
Och det går ju fort...
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar