Spenatlasagne
4 portioner
1 pkt fryst bladspenat (250 g)
1 hackad gul lök
1 msk olivolja
200 g färska lasagneplattor
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar
150 g chèvreost
4 dl mjölk
10 st soltorkade tomater
1 tsk torkad basilika
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar
Gör så här
Tina spenaten och krama ur vätskan
Fräs spenat och lök i olivoljan
Smaka av med salt och peppar
Mixa chèvreost, mjölk och soltorkade tomater
Krydda med basilika, salt och peppar
Varva lasagneplattor, ostsås och spenatröra i en gratängform
Grädda i 200 grader mitt i ugnen i ca 20 minuter
Till servering
Mmm vad gott:)
SvaraRaderaHa en riktigt fin dag
Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se
Tack, det samma :)
SvaraRadera