torsdag 31 januari 2013

Honungsgrillerade revben

Honungsgrillerade revben
4 portioner
 
1200 g tunna spjäll
3 msk flytande honung
3 msk senap
1msk soya
1 tsk salt
2 krm svart peppar
 
Gör så här
Grillera i 200 grader i mitten av ugnen
ca 20 minuter på bensidan
och ytterligare ca 30 minuter på andra sidan
 
 
Visst kan man grilla vintertid men grillens högsäsongen är ju sommaren. Det är inte utan att man längtar till varma sommarkvällar, ett glas rött och något gott på grillen.
Ta del av proffsens bästa tips för en lyckad grillfest och börja redan nu att planera sommarens grillfester.
Funderar du på vad du ska servera till revbenen så föreslår jag en potatissallad.

2 kommentarer:

  1. Mm låter riktigt smaskens:)
    Ha en strålande dag
    Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

    SvaraRadera
  2. Inte mycket mat på revben men gott är det :)

    SvaraRadera