Mango- och avokadosallad
Mango
Avokado
Röd paprika
Vårlök
Färsk ingefära
Röd chili
Lime
Koriander/Persilja
Gör så här
Skär mango, avokado och paprika i tärningar
Skär vårlöken i tunna skivor
Lägg allt i en skål
Tillsätt finhackad ingefära och chili
Häll över limesaft
Blanda
Toppa med hackad koriander eller persilja
Torskrygg
Torskrygg
Smör
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Salt
Svartpeppar
Gör så här
Hetta upp smör och olja i en stekpanna
Bryn torskryggen runt om
Salta och peppra
När fisken fått fin stekyta lägg den i en ugnsfast form
Stick in en stektermometer i mitten av fisken
Innertemperaturen ska vara 52 grader
Tänk på att fisken fortsätter att tillagas även efter att den tagits ur stekpannan
Får du inte upp innertemperaturen till 52 grader
kan fisken fortsättas att tillagas i ugn i 125 grader
kan fisken fortsättas att tillagas i ugn i 125 grader
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar