söndag 15 juni 2014

Skaldjurs cheesecake

 
 
Skaldjurs cheesecake
6-8 portioner
 
50 g smör
150 g mixad kavring
200 g kräftstjärtar i lag
200 g skalade räkor
1 rödlök
200 g philadelfiaost
1 dl creme fraiche
1-2 tsk riven pepparrot
Tabasco
1 knippe dill
2 lime
Salt
Svartpeppar
Dekorering
Stenbitsrom
Lime
Dill

Gör så här
Smält smör och blanda med kavringen
Tryck ut i en pajform
Ställ i kylen i ca en timme
Hacka skaldjuren
Finhacka löken
Finhacka dillen
Blanda hacket med ost, creme fraiche och pepparrot
Riv limeskal och blanda i
Smaka av med tabasco, salt och peppar
Bred blandningen över pajbotten
Låt stå i kylen minst över natten
Dekorera med rom, lime och dill

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar