söndag 24 augusti 2014

Liten blir stor

Här har vi haft fullt hus hela helgen. Vi har nämligen firat grabben som fyller 18 och nu har ansvar för sitt eget liv. 

 

Ett stort steg i livet, men så länge han studerar och bor hemma tror jag det inte kommer märkas någon större skillnad. Kanske han mer tydligt säger ifrån i vissa frågor där vi gått in och bestämt att han ska göra si eller så och tar egna beslut utan att först fråga oss, men i det stora hela kommer nog vardagen till en början att rulla på som vanligt. Ska hur som helst bli spännande att följa hans vuxna bana och se vilka val och beslut han gör i sitt liv. Naturligtvis kommer vi finnas där med råd och stöd, om han frågar efter det.  
Som sagt så har vi bokstavligt talat haft fullt hus här då vädret inte var riktigt vad vi hade planerat. I planerna var det sol och värme som gällde och vi skulle kunna vara ute och grilla och umgås. Men här har det regnat hela helgen, så därför har vi fått samsas inomhus allihopa. Redan på fredag kvällen kom de första och parkerade sin husvagn, sedan droppade de andra in under lördag förmiddag. Allt som allt har vi varit 17 stycken som samsats under lördagen och fram till frukosten idag. Det har varit riktigt trevligt och flutit på utan problem, trots det oberäkneliga vädret. Parasoll fick agera regnskydd när det skulle grillas och inne vid bordet var det trångt och hjärtligt. Finns det hjärterum finns det stjärterum :)
Men nu har lugnet lagt sig, alla har åkt hem, vi har städat undan alla spår och nu skiner solen minsann från en nästan klarblå himmel, så nu ska jag gå och sätta mig i solen och njuta av lugnet. Önskar er en fortsatt fin söndag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar