Det här inlägget är inte vilket inlägg som helst, utan faktiskt mitt inlägg nr 1 000,
nr 1 hittar ni här, och det vill jag ju naturligtvis uppmärksamma och fira på något sätt.
Förutom trummor och fanfarer tycker jag det kan passa att fira med lite plockmat,
eller finger food som de skulle säga over there.
Finger food är perfekt att servera om du vill bjuda in dina vänner en kväll
men för den skull inte behöva bjuda på en regelrätt middag.
och som var och en kan plocka åt sig av så mycket de vill och är sugna på,
passar till en lättare bjudning där man står upp och pratar,
där inga bord behöver dukas eller sittplatser ordnas
(behöver man vila benen kan man i all enkelhet sitta på ett armstöd eller en pall).
Ett enkelt sätt att umgås, helt enkelt.
Så idag minglar vi runt lite här i kokvrån,
smakar lite av varje av det som finns på faten
och sköljer ner det med en Bomble Bee,
som för övrigt kommer bli en given favorit till sommarens grillat
(någon mer än jag som längtar!?)
och naturligtvis dricker vi ölen direkt ur flaskan, allt för att minimera jobbet med disk ;)
Skål!
och tack för att du kikade in
Vad kul grattis:)
SvaraRaderaTack :)
RaderaGrattis grattis grattis till det tusende inlägget! Du är flitig som en myra må vi säga och vi är glada att vi hittat till din lilla kokvrå för du inspirerar oss mycket! Keep up the good work som man brukar säga! :) Så skålar vi snart för inlägg nr. 2000. ;)
SvaraRaderaSer att vi lusläser liknande kokböcker mest hela tiden som nu den med recept från sena kvällar i New York.
Tack, rara ni! Kul att kunna inspirera :)
RaderaKokböcker är bra inspirationskällor, oftast försöker jag låna dem på biblioteket men just Sena kvällar i New York kostade jag på mig att köpa hem. Tyvärr tycker jag den har en något tråkig layout, men recepten kan ju vara bra för det, och i veckan kommer ett par av dem här på bloggen.
Grattis till det tusende inlägget, jag har ju inte varit med från början men har ändå fått massor inspiration och gjort flera av dina rätter och bakverk och hittills har det alltid blivit bra :)
SvaraRaderaKram och glad påsk, Anna
Tack Anna! Kul att höra att "mina"recept kommer till användning :)
RaderaKram och glad påsk!