Kesobullar
6 stycken
250 g keso
5 dl havregryn
4 ägg
1 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
Garnering
Vallmofrön
Gör så här
Lägg alla ingredienser i en bunke
Blanda ihop med en gaffel
Använd händerna för att forma till sex lika stora bullar
Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och toppa med vallmofrön
Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter,
tills bullarna fått fin färg och släpper lätt från bakpappret
Låt gärna svalna helt innan de äts med goda pålägg
250 g keso
5 dl havregryn
4 ägg
1 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
Garnering
Vallmofrön
Gör så här
Lägg alla ingredienser i en bunke
Blanda ihop med en gaffel
Använd händerna för att forma till sex lika stora bullar
Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och toppa med vallmofrön
Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter,
tills bullarna fått fin färg och släpper lätt från bakpappret
Låt gärna svalna helt innan de äts med goda pålägg
Låter smaskigt. Ha en fin dag Kram Pernilla
SvaraRaderaRiktigt goda :)
RaderaDet där brödet är så gott tycker jag! Fast efter julens maltbröd så är jag nu tillbaks på hårt bröd, det blir jag gladast av. Men lite mjukt bröd ibland är också gott. Hoppas din mage mår bättre nu så att du känner dig piggare.
SvaraRaderaTack, det finns hopp :) Magen har lugnat sig och jag känner inte längre att jag behöver ha koll på var det finns en toalett.
Radera