Mer fisk här i vrån.
För att det är så gott och går så snabbt att tillaga. Perfekt mat så här i semestertider.
4 portioner
600 g blandad fisk, tex lax och torsk, i kuber
1 tsk salt
250 g färsk grön sparris
100 g salladslök
2 dl crème fraiche
1 msk fiskfond
1 dl vitt vin
1 tsk torkad dragon
Till servering
Kokt potatis
Grönsaker
Citron
Grönsaker
Citron
Gör så här
Salta fisken
Bryt av det nedersta på sparrisen
Skär sparris och lök i bitar
Koka upp crème fraiche, fiskfond, vin och dragon i en gryta
Lägg i fisken och låt sjuda på svag värme i ca 3-4 minuter
Lägg ner sparris och salladslök och låt grytan sjuda i ytterligare 1 minut
Servera grytan med potatis
Smaklig spis!
Mer fisk, är något jag vill ha in på min middagslist. Tack för det fina receptet
SvaraRaderaKram Kajsa
Då har du hittat rätt :)
RaderaHär i Min Lilla Kokvrå dyker det upp en hel del fiskrecept.
Hade fisk som tema en vecka. Länk till de inläggen: https://minlillakokvra.blogspot.com/2017/10/fisk-hela-veckan-torskrygg-med-en-saa.html
Tack för titten :) Kram Birgitta