Det enkla receptet kommer här!
Spättafiléer med dillsås i ugn
4 portioner
500 g spättafiléer
35 g dill, färsk eller fryst
1,5 dl crème fraiche
1 dl grädde
4 tsk dijonsenap
Saften från 0,5 citron
Salt
Citronpeppar
Vitpeppar
Till servering
Kokt potatis
Färsk dill
Grönsaker
Gör så här
Smörj en ugnsform med smör eller olja
Salt och peppra med citronpeppar spättafiléerna
Fördela hälften av dillen på filéerna och
rulla ihop till rullar som du lägger i formen
Rör ihop crème fraiche, grädde, dijonsenap, citronsaft
och resten av dillen
och resten av dillen
Smaka av med salt och vitpeppar
Häll såsen över fisken
Grädda i ugn i 200 grader i 20 minuter
Servera med kokt potatis, färsk dill och grönsaker
Smaklig spis!
Smaklig spis!
Oh! Rödspätta är en av mina favoriter!
SvaraRaderaEn av mina med :)
Radera