Snabb och enkel med en krämig sås smaksatt med svamp och timjan.
Härlig kombo, va!? Lite smått och gott av varje :)
600 g torskfilé
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 morot
0,5 purjolök
250 g fänkål
2 dl lätt crème fraiche Karljohansvamp & timjan
1 dl matlagningsgrädde
0,5 msk majsstärkelse
2 dl riven ost
Gör så här
Servera med pressad potatis eller ris
Smaklig spis!
Lägg
fisken i en ugnssäker form
Salta och peppra
Skala moroten och skiva den,
purjolök och fänkål tunt
Vispa ihop och koka upp crème fraiche, grädde
och majsstärkelse
Lägg ner rotsakerna och låt koka ca 5 min
Lägg ner rotsakerna och låt koka ca 5 min
Häll såsen över fisken och strö över osten
Gratinera i mitten av ugnen i 200 grader i ca 25 min
Smaklig spis!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar