Jag har tidigare testat lite olika varianter på vegoburgare, som mix, färdiga från frysdisken och hemmagjorda. Idag kom turen till färdiga frysta ärtpuckar från Coop. Jag gjorde wraps med sallad, ärtpuckar, paprika- och avokadosallad och rödlök.
Visst är det smidigt att ha de färdiga ärtpuckarna i frysen när tiden är knapp och man snabbt vill ha mat på bordet, och de är riktigt goda, men vill man hellre göra dem själv från grunden så finns receptet HÄR.
Men väljer man den snabba vägen och steker på de redan färdiga ärtpuckarna så kommer här ett recept på en passande paprika- och avokadosallad.
200 g grillad marinerad paprika
2 avokado
1 msk saft från en citron
1 tsk sambal oelek
Salt och svartpeppar
Gör så här
Tärna paprika och avokado.
Vänd varsamt runt med citronsaft och sambal oelek
Smaka av med salt och peppar
2 avokado
1 msk saft från en citron
1 tsk sambal oelek
Salt och svartpeppar
Gör så här
Tärna paprika och avokado.
Vänd varsamt runt med citronsaft och sambal oelek
Smaka av med salt och peppar
Vi har kört hårt på brocolibollarna vi.
SvaraRaderaDen varianten ligger i frysen och väntar :)
RaderaKul att du länkade till coops recept, visste inte om attbdet fanns.
RaderaCoop är så generösa så de informerar om det på sin förpackning :)
Radera