Gårdagens middag blev en fiskgratäng med smetana, chilisås, tomat och dill.
Recept @studentproviant.
600 g alaska pollock
0,5 ask plommontomater
1 rödlök
1 ask färsk dill
2 dl smetana
2 msk chilisås
Salt och peppar
1 rödlök
1 ask färsk dill
2 dl smetana
2 msk chilisås
Salt och peppar
Gör så här
Lägg den tinade fisken i en ugnssäker form.
Lägg den tinade fisken i en ugnssäker form.
Skär
tomaterna i bitar.
Skala och skiva löken.
Lägg tomater och lök på
fisken.
Hacka dillen och blanda med smetana,
chilisås, salt och peppar.
Bred krämen över fisken, tomaterna och löken
och sätt in mitt i ugnen i 225 grader i ca
20 minuter.
Ät med potatis, ris eller blomkålsris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar