God som efterrätt, mellis, kvällsmål,
eller varför inte frukost?
4 portioner
500 gram keso
0,5 dl vetemjöl
3 dl standardmjölk
3 ägg
0,5 dl socker
1 tsk kardemumma
Gör så här
Rör ut mjölet med lite av mjölken.
Tillsätt resten av mjölken och
Rör ut mjölet med lite av mjölken.
Tillsätt resten av mjölken och
vispa ner äggen och sockret.
Tillsätt keson och krydda med kardemumma.
Blanda väl.
Häll smeten i en lätt smord from eller flera små.
Grädda i 225° i 20-25 minuter.
Tillsätt keson och krydda med kardemumma.
Blanda väl.
Häll smeten i en lätt smord from eller flera små.
Grädda i 225° i 20-25 minuter.
Servera med sylt eller färska bär
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar