Den här grytan är god som den är på egen hand men om du vill dryga ut med något tillbehör så passar ris, bulgur eller kokt pasta till.
4 portioner
600 g kycklinglårfilé i bitar
1 msk rapsolja
0,5 strimlad purjolök
1 fint klyftat fänkålshuvud, 500 g
200 g klyftade champinjoner
1 tärnad paprika
4 dl konserverade körsbärstomater
1 dl crème fraiche
1 msk kycklingfond
1 msk dijonsenap
salt, peppar och timjan
Gör så här
Bryn kycklingbitarna i olja i en gryta.
Tillsätt lök, fänkål, champinjoner och paprika och låt fräsa
med under omrörning ett par minuter.
Rör ner tomater, crème fraiche, fond, senap och kryddor
och låt puttra under lock 10– 15 minuter
tills kycklingen är genomkokt.
Bryn kycklingbitarna i olja i en gryta.
Tillsätt lök, fänkål, champinjoner och paprika och låt fräsa
med under omrörning ett par minuter.
Rör ner tomater, crème fraiche, fond, senap och kryddor
och låt puttra under lock 10– 15 minuter
tills kycklingen är genomkokt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar