500 g lax i bitar
1 krm salt
0,5 tsk chilipulver
1 krm salt
0,5 tsk chilipulver
Mango- och äppelsallad
3 dl quinoa
1 st äpple
200 avokado fryst
babyspenat
300 g mango fryst
125 g gröna ärtor
0,5 msk vit balsamvinäger
1,5 msk olja
1 krm salt
1 krm svartpeppar
Persilja
Gör så här
Mango- och äppelsallad
Koka quinoa enligt anvisning på förpackningen.
Låt kallna.
Skala och tärna äpple.
Blanda äpple i en skål med mango, avokado,
babyspenat och ärtor.
Tillsätt balsamvinäger och olja.
Tillsätt den kalla quinoan till salladen
och smaka av med salt och peppar.
Toppa med persilja.
Krydda laxen med salt och chili.
Hetta upp en stekpanna med smör
och bryn laxbitarna snabbt runt om på medelhög värme
så att de får en fin gyllenstekt yta.
Lägg upp mango- och äppelsalladen på ett fat
och toppa med laxbitarna.
Koka quinoa enligt anvisning på förpackningen.
Låt kallna.
Skala och tärna äpple.
Blanda äpple i en skål med mango, avokado,
babyspenat och ärtor.
Tillsätt balsamvinäger och olja.
Tillsätt den kalla quinoan till salladen
och smaka av med salt och peppar.
Toppa med persilja.
Krydda laxen med salt och chili.
Hetta upp en stekpanna med smör
och bryn laxbitarna snabbt runt om på medelhög värme
så att de får en fin gyllenstekt yta.
Lägg upp mango- och äppelsalladen på ett fat
och toppa med laxbitarna.
Vilka härliga smaker. Jag som gillar lax, mango, avokado och quinoa. Persilja på det och jisses så gott. Tack för det receptet. Kram Pia
SvaraRaderaJag tänkte precis som du, vilka härliga smaker :) Kram
Radera