Fräsch och smakrik fiskrätt som är enkel att tillaga. Servera med ris eller matvete.
4 portioner
400 g fisk i kuber,
ex lax och torsk
2 krm salt
1 krm svartpeppar
1 morot
2 paprikor i olika färger
1 burk kokosmjölk
1 tsk sambal oelek
1 citron
Till servering
Kokt mathavre eller ris
Salladslök
ex lax och torsk
2 krm salt
1 krm svartpeppar
1 morot
2 paprikor i olika färger
1 burk kokosmjölk
1 tsk sambal oelek
1 citron
Till servering
Kokt mathavre eller ris
Salladslök
Gör så här
Tina fisken.
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg fisken i en ugnssäker form.
Krydda med salt och peppar.
Skala
moroten och skär i strimlor.
Dela, kärna ur och skär paprikorna i
strimlor.
Rör ihop kokosmjölk och sambal
oelek.
Pressa i 1 tsk citronsaft.
Fördela
grönsakerna över fisken och häll över kokosmjölksblandningen.
Ställ in i
ugnen 20-25 minuter.
Toppa gratängen med tunt skivad salladslök
och servera med kokt ris eller mathavre.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar