Blanda en krämig röra med tonfisk och majs
och servera en fransk
potatissallad till. Enkel och prisvärd vardagsmat!
Potatissallad
400 g delikatesspotatis
125 g små tomater
400 g delikatesspotatis
125 g små tomater
2 salladslökar
1 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
salt och peppar
1 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
salt och peppar
35 g grönsallad
Tonfiskröra
200 g tonfisk i vatten
150 g majs
2 salladslökar, strimlade
2 msk lättmajonnäs
2 msk lätt-crème fraiche 15%
Gör så här
Potatissallad: Koka potatisen i saltat vatten 15–20 min.
Dela eller skiva potatisen.
Dela tomaterna, strimla salladslöken.
Blanda olja, vinäger, salt och peppar och vänd ner potatis, tomat och lök.
Låt stå till servering
Potatissallad: Koka potatisen i saltat vatten 15–20 min.
Dela eller skiva potatisen.
Dela tomaterna, strimla salladslöken.
Blanda olja, vinäger, salt och peppar och vänd ner potatis, tomat och lök.
Låt stå till servering
Tonfiskröra: Låt tonfisken och majsen rinna av.
Blanda tonfisk, majs, strimlad salladslök, majonnäs och crème fraiche i en skål.
Smaka av med salt och peppar.
Blanda tonfisk, majs, strimlad salladslök, majonnäs och crème fraiche i en skål.
Smaka av med salt och peppar.
Vänd ner salladen i potatisen och lägg upp på tallrikar.
Klicka på tonfiskröran och servera
Klicka på tonfiskröran och servera
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar