Endast 3 ingredienser behövs för att få ihop denna smarriga jordnötssmörskaka,
helt glutenfri dessutom.
Jordnötssmörskaka
4 ägg
2 dl strösocker
150 g jordnötssmör
Gör så här
Vispa äggen riktigt vitt och fluffigt 5 minuter, med elvisp
Tillsätt sockret, vispa ytterligare 1 minut
Rör försiktigt ner jordnötssmöret, blanda ordentligt
Häll smeten i en smord form, med löstagbar kant
Grädda i 180 grader i ca 25 minuter, tills smeten stannat
Den här receptvideon spanade vi in senaste helg och tänkte att denna måste vi bara testa, heltossiga som vi är i jordnötssmör. Den blev inte helt tokig va? ;) Kul att den dyker upp hos dig också.
SvaraRaderaHa en finfin början på helgen som snart är här, kramizar!
Riktigt smaskig blev den, faktiskt ;) Tänkte starta upp helgen i kväll med lite grillat. Kramar till er!
Radera