onsdag 22 april 2015

Jordnötssmörskaka med bara 3 ingredienser

Endast 3 ingredienser behövs för att få ihop denna smarriga jordnötssmörskaka, 
helt glutenfri dessutom.

Jordnötssmörskaka

4 ägg
2 dl strösocker
150 g jordnötssmör

Gör så här
Vispa äggen riktigt vitt och fluffigt 5 minuter, med elvisp
Tillsätt sockret, vispa ytterligare 1 minut
Rör försiktigt ner jordnötssmöret, blanda ordentligt
 Häll smeten i en smord form, med löstagbar kant 
Grädda i 180 grader i ca 25 minuter, tills smeten stannat 


2 kommentarer:

  1. Den här receptvideon spanade vi in senaste helg och tänkte att denna måste vi bara testa, heltossiga som vi är i jordnötssmör. Den blev inte helt tokig va? ;) Kul att den dyker upp hos dig också.
    Ha en finfin början på helgen som snart är här, kramizar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Riktigt smaskig blev den, faktiskt ;) Tänkte starta upp helgen i kväll med lite grillat. Kramar till er!

      Radera