i min lunchlåda förra veckan? Mannens pannbiffar gjorda på löksoppepulver.
Riktigt goda, smakrika och porösa, så jag tänkte dela med mig av receptet till er.
Snabba löksoppebiffar
4 portioner
500 g nötfärs
2 dl turkisk yoghurt
1 påse fransk löksoppa (Blå band)
Gör så här
Blanda färs, yoghurt och det torra soppulvret väl
Forma färsen till biffar
Stek biffarna i smör/olja i medelhög värme ca 4 minuter på varje sida
Stek biffarna i smör/olja i medelhög värme ca 4 minuter på varje sida
Receptet är Maud Onnermarks och det finns en hel del fler lättlagade recept av henne här i bloggen, bl a halloumipanerad kycklingfilé.
Tack för att du påminde mig om att man kan använda löksoppspulver i biffar. Skitgott! tyvärr svårt att hitta glutenfria pås-soppor dock.
SvaraRaderaDet var så lite så :)
Radera