Salladen på påskbuffén var en gul och färggrann skapelse.
Men den passar naturligtvis, trots sin färg, när som helst under året.
Tomat- och mangosallad
4 portioner
1 mango
3 tomater
4 salladslökar
1 gul paprika
Sugersnaps
1 msk olivolja
1 lime, saften
Salt
Peppar
Persilja
Persilja
Gör så här
Skala och skär mangon i tärningar
Tärna tomaterna och paprikan
Strimla salladslöken
Dela sugersnapsen i mindre bitar
Blanda allt det skurna med olivoljan
Smaksätt med pressad limejuice
Smaka av med salt och peppar
Toppa med klippt persilja
Tärna tomaterna och paprikan
Strimla salladslöken
Dela sugersnapsen i mindre bitar
Blanda allt det skurna med olivoljan
Smaksätt med pressad limejuice
Smaka av med salt och peppar
Toppa med klippt persilja
Sallad är alltid gott. Måste alltid ha det till alla middagar vi gör. Ha en fin dag Kram Pernilla
SvaraRaderaHåller med. En middag är inte komplett utan en sallad eller grönsaker.
Radera