tisdag 25 april 2017

Gul sallad inte bara till påsk

Salladen på påskbuffén var en gul och färggrann skapelse.
Men den passar naturligtvis, trots sin färg, när som helst under året. 

Tomat- och mangosallad
4 portioner

1 mango
3 tomater
4 salladslökar
1 gul paprika
Sugersnaps
1 msk olivolja
1 lime, saften
Salt
Peppar
Persilja

Gör så här
Skala och skär mangon i tärningar
Tärna tomaterna och paprikan
Strimla salladslöken
Dela sugersnapsen i mindre bitar
Blanda allt det skurna med olivoljan
Smaksätt med pressad limejuice
Smaka av med salt och peppar
Toppa med klippt persilja


2 kommentarer:

  1. Sallad är alltid gott. Måste alltid ha det till alla middagar vi gör. Ha en fin dag Kram Pernilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med. En middag är inte komplett utan en sallad eller grönsaker.

      Radera