lördag 11 november 2017

Kräftstjärtar i snapscrème

Passar till Mårten gås, enligt tidningen Allt om Mat.
Firar ni Mårten gås? Det gör inte jag men jag äter gärna kräftor och dricker snaps :)
                                                   
                                              Skål och trevlig kväll!

Kräftstjärtar i snapscrème
8 portioner

2 burk kräftstjärtar, à 320 g
2 salladslök
1 äpple
2 dl creme fraiche
2 msk snaps, gärna med dillsmak
0,5 citron, rivet skal
0,2 dl hackad dill
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar

Gör så här
Låt kräftstjärtarna rinna av
Ansa och finstrimla salladslöken
Kärna ur och fintärna äpplet
Blanda alla ingredienser, spara 8 kräftstjärtar till garnering
Fördela röran i glas och garnera med kräftstjärtar och dill

4 kommentarer:

  1. Oj vilken höjdare, salladslök är en bra kombo👍

    SvaraRadera
  2. Så gott. Jag älskar kräftor. Ha en härlig helg. Kram Pernilla

    SvaraRadera