fredag 19 januari 2024

En förmånlig fredag

Idag känns det extra bra att det är fredag. För idag har jag haft en helt ledig dag.
Började dagen med en god frukost innan jag tog en promenad till massören för en timmes klassisk massage. Såå välbehövligt. Jag är spänd som en fiolsträng och inser att jag behöver gå mer kontinuerligt, så jag har kostat på mig ett femgångerskort, delvis finansierat med mitt friskvårdsbidrag. Brukar ni nyttja ert friskvårdsbidrag? Vet att det är många som inte gör det, vilket jag tycker är märkligt, att typ skänka pengarna till arbetsgivaren.
Efter att ha ätit en matlåda tog jag en sväng till stan för att uträtta lite ärenden. Bland annat löste jag in min julklapp från min arbetsgivare, Norrköpings kommun. Ett presentkort att använda i någon av många utvalda butiker och handlare i Norrköping.
Min lediga dag har nästan helt finansierats med mina förmåner som anställd i Norrköpings kommun. Flex-ledig, friskvård och shopping. En rätt förmånlig fredag, alltså :)


 
 Trevlig helg!
 

2 kommentarer:

  1. Jag var dålig på att använda mitt friskvårdsbidrag förra året men i år ska jag sätta sprätt på dom pengarna. Massage är ju bra. Kram Pia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tycker jag absolut att du ska göra. Använd pengarna för att unna dig en skön stund eller för att investera i din hälsa på annat sätt. Kram Birgitta

      Radera