söndag 20 juli 2014

Dressin på Otterbäcksbanan

I helgen har vi tillsammans med delar av släkten provat på att trampa 


Häftigt att i maklig takt trampa sig fram genom vårt sommarsverige med 
gröna hagar, röda små torp och vackra badsjöar.




Men någon högre makt måste ha missförstått mig grovt då jag i veckan bönat och bett om regn, eftersom det är kruttorrt i våra rabatter, för när vi trampat någon kilometer formligen öppnade sig himlen och regnet bara vräkte ner. 

Så här soligt och fint var det när vi startade...

 ...efter tjugo minuter såg det ut så här.

Eftersom regnet kom så plötsligt hann vi inte stanna och få på oss regnkläder i tid så det resulterade i att vi var sjöblöta både innanför och utanpå regnkläderna.
Till råga på allt, när vi så äntligen kom fram till rastplatsen där vi skulle fika och värma oss med lite kaffe, upptäckte mannen att han glömt kaffet i bilen!!! :(
Han hade fått det stora förtroendet att ta hand om det viktigaste av allt på utflykten, men det förtroendet bröt han, med råge ;)
Så det vara bara att blöta och frusna börja trampa tillbaks till våra bilar, men nu hade molnen åter spruckit upp och solen tittade fram, och humöret var trots allt på topp.  
Trots regnet och den "lilla" incidenten med kaffet så gav den ca två timmar långa utflykten oss mersmak, så nästa gång hyr vi dressiner för en hel dag, tar med oss rejält med matsäck och ser till att boka fint väder HELA dagen.
Annars har helgen varit riktigt varm och solig och vi har mest njutit och haft det gott! 
Hoppas ni oxå har haft en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar