lördag 12 september 2015

Pastasås med kyckling, bacon och kantareller

En pastasås som även passar till ris, 
och kantarellerna går att byta ut till annan svamp, t ex champinjoner.
Jag använde torkade kantareller som jag lät ligga i blöt ca 1 timme innan tillagning. 

Pastasås med kyckling och kantareller
4 portioner

3 kycklingfiléer
150 g färsk svamp (ca 2 nävar torkad)
2 dl creme fraiche
1 dl mjölk
1 msk dijonsenap
1 tsk dragon
140 g bacon
1 paprika
Till servering
Pasta

Gör så här
Skär kycklingfiléerna i strimlor
Bryn i olja
Salta och peppra
Tillsätt svampen och låt den fräsa med några minuter
Tillsätt creme fraiche, mjölk, senap och dragon
Låt koka samman 5-8 minuter
Smaka av med salt och peppar
Hacka paprika och strö över såsen och låt bli varm
Stek baconet knaprigt och smula i mindre bitar över såsen



2 kommentarer:

  1. Låter som en rätt lätt rätt. Passar mig bra. Gillar både kyckling och pasta. Hoppas du får en trevlig resa på Rhodos. Kram Pernilla

    SvaraRadera