Välkommen!

söndag 4 oktober 2015

Utflykt till Eskilstuna

I fredags efter skola och jobb packade jag och ungdomarna in oss i bilen och for till Eskilstuna. Vi tog in på Best Western Plaza Hotel, mitt i smeten och verkligen nära till allt. Varför då denna spontana utflykt? Jo, huset skulle invaderas av ett gäng medelålders herrar, som skulle husera hos oss under helgen, så vi tog det säkra före det osäkra och flydde fältet, och vi har haft det hur mysigt som helst. Ätit goda frukostar, inget slår hotellfrukostar, (förutom plättarna då, som var så gott som fortfarande frysta när de serverades :( ätit annan god mat som Tex-mex, Thai och BBQ, och så besökte vi ett ganska så öde Parken zoo, men det är ju perfekt att slippa trängas med folk.


Och halva söndagen ägnade vi oss åt shopping innan vi for hem till Norrköping igen. Borde göra fler såna  här utflykter. Skönt att komma hemifrån och bara strosa runt och ta dagen som den kommer. Skulle vara fullt möjligt att göra även hemma, alltså ta dagen som den kommer, men så blir det ju aldrig utan det finns alltid tvätt i tvättkorgen, något hörn som behöver städas eller mat som behöver handlas. 
Borta bra, men hemma bäst... och just nu sitter jag med en kopp kaffe och njuter av solen här hemma på altanen och tänkte bju' er på några bilder från Parken zoo. 
De flesta djur är ju söta och fina men det är väl ändå de små som framkallar flest "åh, vad söt" och "titta, vad gullig" :)
Fortsatt fin söndag!

1 kommentar:

  1. Trevligt med en liten utflykt. Gulliga apor. Ha en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera