Välkommen!

måndag 28 december 2015

Annandag jul på Liseberg

I år bestämde jag och familjen oss för att avsluta julen i Göteborg och på Liseberg. Jag var lite orolig för att det skulle bli en blöt och kall dag på Liseberg men så blev det inte alls utan det blev en helt regn- blåst- och snöfri dag och vi hade det riktigt trevligt och mysigt. Det var så stämningsfullt med all belysning, julmusik och glada människor. Ett perfekt avslut på julen. 
Kanske rent av kan bli en tradition... Vi får se var och hur vi firar jul nästa år. 
Vi har planer och drömmar om att fira den på varmare breddgrader nästa år, så vi får se om annandagen spenderas på Liseberg eller kanske på en sanddyn nästa år. 
Gårdagen tillbringade vi också i Göteborg med ett besök på Universeum och en shoppingrunda på mellandagsrean.
Men nu är vi hemma igen och laddar om för nyårsfirande. Känns som man är färdig med 2015 nu, som för min del har varit ett helt ok år men det är alltid skönt när jul- och nyårshelgerna är över och man kan lämna dem och det gamla året bakom sig, att liksom börja om igen och fokusera på egna drömmar och mål och få se vad det nya året kan innebära för nya möjligheter och upplevelser. Spännande! 
Har du några planer och mål för 2016? 2 kommentarer:

  1. Fina bilder! Ser ut att ha varit en riktigt härlig avslutning på julen. Funderar mycket på det där med att fira julen i värmen. Vem vet kanske blir det så nästa år. God fortsättning till dig, Liza

    SvaraRadera