Välkommen!

Välkommen!

onsdag 9 mars 2016

Kesoröra på grovt bröd till mellanmål och stekta äpplen med banan och kokos

Brukar du äta mellanmål? Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova på och röra ihop något nytt.
I helgen som gick rörde jag ihop en kesoröra på 0,75 dl keso, 1 hackat kokt ägg, 0,5 msk finhackad röd lök och 0,5 msk Kalles kaviar och åt på en skiva grovt bröd. 
Ett enkelt, lätt och mättande mellanmål.


Ett annat mumsigt mellanmål som jag lagt ut här på bloggen tidigare är;


Stekta äpplen med banan och kokos

2 äpplen
1 msk kokosolja
2 bananer
1-2 msk honung
Mald kanel
Rostade kokosflingor

Gör så här
Stek stora tärningar av äpple i kokosolja tills de mjuknar lite
Skiva bananer
Blanda äpplen och bananer i en skål
Krydda med kanel
Ringla över honung
Blanda försiktigt
Strössla över kokosflingor
Toppa med yoghurt, keso, kvarg eller glass

Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar