Välkommen!

onsdag 10 augusti 2016

Dags att lägga upp en plan för träningen i höst

Kanske sätta upp något mål. Har du några förslag på mål jag kan sätta upp för min träning i höst? Har du själv några mål? 
Jag tränar inte för att gå ner i vikt utan tänker mer på min hälsa och välmående. 
Jag yogar och simmar t ex gärna för att hålla mig smidig i kroppen och lugn i sinnet. Tränar kondition gör jag för att få hjärtat att pumpa ordentligt och styrka för att slippa ont i nacke, rygg och axlar. 


Jag har sprungit en del tidigare men det har helt kommit av sig, inte ens promenader har det blivit den senaste tiden. Visst, jag hade en ganska aktiv semester med vandringar och trädgårdsarbete men efter vardagens inträde så har det mest blivit stillasittande arbete. Och det kommer antagligen inte bli något tränat de närmsta helgerna heller, då de är uppbokade med annat. 
Lika bra och bita i det sura äpplet och ta tag i det med en gång. Jag bestämmer här och nu att jag ska gå en promenad idag när jag kommer hem efter jobbet och sedan tänka till kring när och vad jag ska träna i höst. Så får det bli...
                                              
                                                                Trevlig onsdag!
2 kommentarer:

 1. Det låter som en bra plan😊 Jag försöker hitta mina planer inför höstens träning och ett skade fyllt år😉 Vi får stötta varandra i höst😊 Ha det gott
  Kram Milla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pepp och muntra tillrop är absolut välkommet :)
   Hoppas du slipper skador i höst och kan träna som du vill.
   Kram

   Radera