onsdag 17 april 2019

Ett grill- och vintips inför helgen

Det har ännu inte varit väder för att sitta ute och äta men nu ser det faktiskt ut som att värmen är på ingång. Så kanske det kan bli premiär för årets första utomhusmåltid i påsk. Vi har dock tänt grillen vid ett par tillfällen redan. 
Förra helgen grillade vi kryddiga lammkorvar från City Gross, de är riktigt bra och kan rekommenderas, och så lindade vi in färskostfyllda champinjoner med bacon.

 

Och eftersom vi var ute och påtade i trädgården hela förra helgen och "hittade" våra jordärtskockor så blev det en potatis-och jordärtskockspuré som tillbehör. 
Det receptet hittar man HÄR.
Och till det kostade vi på oss att korka upp ett fylligt rödvin som passar särskilt bra till robusta och smakrika rätter. 
För det tyckte vi var värda efter allt slit i trädgården :)
 
Nr 75707 på Systemet


Baconlindade champinjoner

Champinjoner
Färskost med någon smak
Bacon

Gör så här
Tvätta champinjonerna och plocka bort svampfoten
Fyll med färskost och linda en baconskiva runt
Grilla svamparna tills baconen fått fin färg



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar