Vardagsmat helt i min smak. Nyttig lättsmält fisk, snabblagad efter en lång dag på jobbet och smaksatt med favoritkryddan dragon.
Salta 600 g fisk i kuber.
Skär 250 g färsk sparris och 100 g salladslök i bitar.
Koka upp 2 dl crème fraiche, 1 msk fiskfond, 1 dl vitt vin och
1 tsk torkad dragon i en gryta. Lägg i fisken.
1 tsk torkad dragon i en gryta. Lägg i fisken.
Låt grytan sjuda på svag värme i 3-4 minuter.
Lägg ner sparris och lök när 1 min återstår.
Servera grytan med kokt potatis.
Har du inget vitt vin hemma
då går det lika bra att ersätta vinet med citronsaft.
då går det lika bra att ersätta vinet med citronsaft.
Ersätt mängden vin med 1/3 citronsaft och 2/3 vatten.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar