Färsk skinka i strimlor går snabbt att tillaga.
Och med en enkel sås (idag kryddad med vitlök, fransk senap och gräslök)
och färsk pasta så har man snart vardagsmaten på bordet.
Färsk skinka i strimlor går snabbt att tillaga.
Och med en enkel sås (idag kryddad med vitlök, fransk senap och gräslök)
och färsk pasta så har man snart vardagsmaten på bordet.
500 g färsk skinka, strimlad
200 g champinjoner, skivade
salt och malen vitpeppar
2 msk smör
2 msk fransk senap
1 vitlöksklyfta, hackad
1 köttbuljongtärning
4 dl matlagningsgrädde
0,5 dl gräslök, finskuren
Till servering
Färsk pasta
Gott! Jag skippar skinkan och tänker att det blir bra ändå. Kram Pia
SvaraRaderaJa, med det gör man ju som man vill. Dessutom kortar man ju ner tillagningstiden ytterligare några minuter ;) Kram
Radera