En carbonaravariant med gnocchi och haricots verts.
3-4 portioner
500 g gnocchi- färsk
180 g bacon
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
200 g haricots verts
1 ägg
1 äggula
1 dl parmesanost- riven, + 1 dl
smör
nymald svartpeppar
180 g bacon
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
200 g haricots verts
1 ägg
1 äggula
1 dl parmesanost- riven, + 1 dl
smör
nymald svartpeppar
Gör så här
Skär
baconet i strimlor.
Skala och hacka lök och vitlök.
Fräs bacon, lök
och vitlök i 1 msk smör i 2–3 min.
Ta upp bacon och lök och torka ur
stekpannan.
Stek
gnocchin i 1 msk smör så att den får en lätt brynt yta.
Tillsätt
haricots verts och bacon- och lökblandningen.
Blanda ägget med den extra
äggulan, 1 dl parmesanost och 1/2 dl vatten.
Ta pannan från värmen och rör ner ägg- och ostblandningen.
Strö över 1 dl extra parmesan och mal över peppar.
En sommarrätt, skulle jag säga. Snabb,enkel och god!
This appears to be really tasty and satisfying.
SvaraRaderahttps://www.melodyjacob.com/2023/07/green-one-shoulder-maxi-dress.html