torsdag 22 november 2012

Paprikakyckling med pasta

En av middagsfavoriterna här hemma är Paprikakyckling. Vi brukar äta den med pasta men potatis går utmärkt att äta till, då får man dessutom upp den goda såsen så mycket lättare =)
 
 
 Paprikakyckling
4 portioner
 
4 kycklingfiléer skurna i bitar
3 lökar
1 msk paprikapulver
2-3 paprikor i olika färger
1 tsk salt
2 msk ketchup
2 dl vatten
1 köttbuljongtärning
1 dl creme fraiche
 
Till servering
Pasta eller potatis
Sallad
 
Gör så här
Skala och hacka löken
Fräs löken i en gryta
Strö över paprikapulver
Skär paprikan i tärningar
Blanda i paprika, salt och ketchup i grytan
Häll på vatten och buljong
Koka i 5 min
Lägg i kycklingen och koka i 30 min
Späd ev med mer vatten
Blanda i creme fraishe
  
 
Du kanske också vill prova Maries paprikakyckling. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar