Välkommen!

onsdag 4 februari 2015

Simning och snöskottning på träningsagendan

Onsdagar betyder för min del just nu tidiga morgnar i simhallen. Brukar ha perioder, köper klippkort, då jag tidigt i ottan ger mig iväg för att simma. Men onsdagar är inte den optimala dagen att simma har jag insett, det är nämligen alldeles för trångt i bassängen då för min smak. Tolv stycken som delar på sex banor är för mig inte det optimala. 
I höstas simmade jag på torsdagar och då var jag oftast ensam i bassängen, lugnt, stilla och rofyllt. Men nu i vinter har upplägget varit som så att jag brukar yoga på torsdagskvällarna, och för att sprida träningen lite över veckan har jag istället valt att simma på onsdagar. Måndagar tränar jag step/aerobics, onsdagar simmar jag och på torsdagar är det yoga. Jag bara önskar att det hade blivit lite mer träning av på helgerna också, men nu när det har kommit så mycket snö kan det ju faktiskt bli ändring på det, kan ju träna gratis hur mycket som helst :) om jag vill ;) Jag gillar verkligen att det har kommit snö, det blir så mycket ljusare och finare då, och hoppas det får ligga kvar så de sportlovslediga kan få lite glädje av snön, men det får helst inte komma så mycket mer nu. Kommer ihåg hur mycket snö det kom vintern 2009/2010, så mycket så vår väg till slut var så smal, med höga snövallar på sidorna, att det inte skulle ha gått att öppna bildörrarna om man blivit ståendes utan att varken komma bak eller fram :) och hustaket fick vi skotta flera gånger för att det inte skulle rasa in, som det ju faktiskt gjorde på flera håll. Nej, lagom är bäst...2 kommentarer:

 1. Härligt att du är så bra igång med träningen. Du får väl boka in träningsträffar med dig själv på helgen också ;). Eller kanske snöskottningsträff med snöskyffeln.
  Jag har fortfarande lite lite ont i halsen av och till men ikväll sprang jag några korta snabba intervaller på gatan och sen gjorde jag yoga. Det kändes bra.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, någon slags träning får det allt bli i helgen, Hade jag ett par längdskidor skulle jag ha gett mig ut i spåret, men det får väl bli en träff med snöskyffeln istället :)

   Radera