Fisksoppa med dill och kräftstjärtar
4 portioner
400 g vit fiskfilé
2 tomater
0,5 tsk salt
5 dl Keldas skärgårdssoppa
1 tsk dillfrö
0,5 dl hackad dill
1 dl kräftstjärtar
Gör så här
Skär fisk och tomater i bitar
Krydda fisken med salt
Värm soppan i en kastrull
Lägg i dillfrön, dill och fisk
Låt det koka på svag värme 3-4 minuter
Lägg i tomat och kräftstjärtar och koka ytterligare 1 minut
Servera något gott bröd till soppan.
Har du tiden kan jag rekommendera dig att baka detta knådfria bröd.
För brödrecept - klicka här
Har du tiden kan jag rekommendera dig att baka detta knådfria bröd.
För brödrecept - klicka här
Kräftstjärtar så gott. Vi ska göra en rätt med kräftstjärtar till pasta imorgon. Ha en fin kväll Kram Pernilla
SvaraRaderaKommer nog bli en del kräftor nu framöver. Håller just på att klura på tillbehör till en kräftfest.
RaderaKräftstjärtar och pasta blir säkert kanoners! Kram Birgitta
Soppa skulle sitta bra nu fryser såå. Dricker te för att bli varm :)
SvaraRaderaHar oxå värmt mig med te ikväll, och tittat på dina fina bilder och drömt mig bort till varmare platser :)
RaderaPerfekt så här års! Låter supersmaskigt!
SvaraRaderaSupersmaskigt var ordet :)
Radera