tisdag 28 juli 2015

Fisksoppa med dill och kräftstjärtar


 Fisksoppa med dill och kräftstjärtar
4 portioner

400 g vit fiskfilé
2 tomater
0,5 tsk salt
5 dl Keldas skärgårdssoppa
1 tsk dillfrö
0,5 dl hackad dill
1 dl kräftstjärtar

Gör så här
Skär fisk och tomater i bitar
Krydda fisken med salt
Värm soppan i en kastrull
Lägg i dillfrön, dill och fisk
Låt det koka på svag värme 3-4 minuter
Lägg i tomat och kräftstjärtar och koka ytterligare 1 minut

Servera något gott bröd till soppan. 
Har du tiden kan jag rekommendera dig att baka detta knådfria bröd.


För brödrecept -  klicka här

6 kommentarer:

  1. Kräftstjärtar så gott. Vi ska göra en rätt med kräftstjärtar till pasta imorgon. Ha en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kommer nog bli en del kräftor nu framöver. Håller just på att klura på tillbehör till en kräftfest.
      Kräftstjärtar och pasta blir säkert kanoners! Kram Birgitta

      Radera
  2. Soppa skulle sitta bra nu fryser såå. Dricker te för att bli varm :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har oxå värmt mig med te ikväll, och tittat på dina fina bilder och drömt mig bort till varmare platser :)

      Radera
  3. Perfekt så här års! Låter supersmaskigt!

    SvaraRadera