När fantasin tryter eller om jag inte har något nytt recept att dela med mig av så brukar jag gå tillbaks i bloggen och se vad jag skrev för ett år sedan, för att få inspiration. Den 21/10-2014 tipsade jag om ett mumsigt mellanmål på stekta äpplen, banan och kokos, och just nu bestämde jag mig för att det ska vi äta till frukost på lördag, med kvarg på toppen. För recept klicka HÄR.
Letar du tips och inspiration till kalaset, festen eller vanlig, enkel vardagsmat är mitt tips att använda sökfunktionen i listen här till höger. Finns mycket gott och blandat här i Min Lilla Kokvrå att botanisera i.
Annars är det en helt vanlig onsdag och jag ska dra till jobbet..
See you!
Åh så gott! Som en efterrätt också tänker jag. Måste prövas. :-)
SvaraRaderaDu tänker helt rätt :-)
RaderaSer verkligen ut som en god efterrätt. Ha en fin kväll Kram Pernilla
SvaraRadera