Idag är det ett riktigt höstrusk ute :( Bara att plocka fram regnjacka och paraply.
Den här mustiga fiskgrytan med smak av saffran och tomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt.
4 portioner
600 g fiskfiléer, lax eller vit fisk
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 purjolök
2 dl crème fraiche gourmet saffran & tomat
1 dl vatten
1 tomat
Till servering
Kokt ris
Gör så här
Dela fisken i kuber
Salta och peppra
Skär purjolöken i bitar
Fräs i smör i en gryta
Tillsätt crème fraiche och vatten
Lägg ner fisken i såsen
Låt sjuda under lock i ca 3 minuter
Tärna och strö över tomaten
Låt bli varmt
Vilken lätt rätt. Sånt gillar jag. Fisk är så gott. Ha en fin dag Kram Pernilla
SvaraRaderaLätt som en plätt :) Det gillar jag också...
Radera