Välkommen!

tisdag 2 februari 2016

Så var pricken över i:et också på plats - canvastavlan med solnedgång från Thailand

Vad brukar ni göra med era foton? Förr om åren, på den tiden då man lämnade in sin fotorulle och framkallade sina kort, som man inte hade en aning om innan man fick dem i handen hur de blev, som kostade en mindre förmögenhet att framkalla så man tog inga bilder i onödan, utan det var ett försök som gällde och så höll man tummarna för att det blev en bra bild. Då, på den tiden, satte jag in bilderna i album med korta texter till bilderna tillsammans med andra minnen som t ex biljetter, sedlar med utländsk valuta och barnens första lockar :) Fina minnesalbum för efterlevande att bläddra i.
Men numera ligger bilderna i datorn eller i telefonen och blir mer eller mindre bortglömda minnen, så när Fröken Foto kom med tipset att skriva ut sina favoritbilder på canvas till tavlor tänkte jag att det skulle jag ta och göra till vårat nyrenoverade sovrum.
Sagt och gjort, nu sitter bilden på den vackra solnedgången vi beskådade i Thailand förra hösten på väggen över sängen, och påminner oss om de härliga veckorna vi hade där.


Tavlan beställde vi från Canvas of Sweden och är mycket nöjda med kvalitén.
Duken levererades hoprullad med delar till en kilram med rätt mått och sedan fixade vi själva monteringen med hjälp av en video med monteringsanvisningar på företagets hemsida.
Så har du inte provat att göra egna tavlor av dina foton  kan jag absolut rekommendera dig att göra det. Varför inte ta och inreda ett rum med en högst personlig fotovägg med dina egna fotografier!?
Nu när första är gjord tror jag säkert att det kommer bli fler. Perfekt att ge bort i present om inte annat.


5 kommentarer:

 1. Visst är det nåt speciellt att sitta och bläddra i ett fotoalbum..... Din tavla var jättefin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Händer ibland att vi tar fram våra fotoalbum och förundras över att barnen har varit så små en gång :) Man glömmer fort...

   Radera
 2. Ja, man borde verkligen göra något minnesvärt av sina favoritfotografier. Vi har en hel drös som finns utspridda på olika minneskort, usb-minnen, externa hårddiskar... men av någon konstig anledning blir det mest matbilder nuförtiden ;)
  Så fint det blev med solnedgången på sovrumsväggen!
  Kramizar och en fortsatt fin vecka till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En fotovägg i köket med era favoriträtter, kanske...:)
   Kramar till er!

   Radera
 3. Underbar solnedgång. Kul att du gjorde något av fotot. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera