Välkommen!

onsdag 1 februari 2017

Tävling - Smakbox Tillsammans

Spännande! Årets första Smakbox är på väg, med temat Tillsammans.
Smakbox som har utsetts till Årets prenumerationsbox i Sverige 2016 och även är vinnare i kategorierna; Årets nykomling och Bästa innehåll. Grattis till det!
Smakbox med temat Tillsammans. Hmm, vad väcker det för tankar? 

Nya smakupplevelser Tillsammans? 

Mysa Tillsammans?

Laga mat Tillsammans?


Kommentera här i inlägget och berätta vem du skulle vilja uppleva/smaka av denna Smakboxs innehåll Tillsammans med så är du med och tävlar om en Smakbox Tillsammans, värde 471 kr.

Kanske är det din käresta du vill laga något romantiskt tillsammans med, eller har du kanske en lika smaktokig vän som du som du vill öppna boxen tillsammans med, eller vill du experimentera och upptäcka nya smaker i köket tillsammans med dina barn. Ha kul i köket tillsammans, helt enkelt. Berätta!


Lämna din kommentar senast den 12 februari för att vara med och tävla. Vinnaren utses här på bloggen den 13 februari och hör av sig till mig med mejladress innan den 18 februari. Lycka till!

Tävlingen sponsras av smakbox.se

7 kommentarer:

 1. Spännande tema! Kul att du kan ge någon chansen igen. Det var lite julafton att packa upp den. Samtidigt valde jag att inte hoppa på konseptet då jag vill ha mest eko/rekogrejer. Återkopplade detta till företaget, har det ändrats något?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skickar frågan vidare till ansvariga så får vi se om jag får svar hur de tänker kring det.

   Radera
  2. Nu har jag fått svar från Smakbox och de svarar följande på din fråga.
   "Vi försöker ha med så mycket ekologiska produkter som möjligt, det strävar vi efter i varje box. Dock har vi inget uttalat kundlöfte ex att alla produkter ska vara ekologiska. Men när vi väljer ut produkter tänker vi på det så mycket vi kan."

   Om det blivit fler eller färre eko-produkter i boxarna kan jag inte svara på. De finns med men antalet varierar säkert från box till box.

   Radera
 2. Vi är ofta många till middagen, barnen har med sig kompisar hem och någon av deras kusiner trillar ofta in just vid middagstid. Att laga mat tillsammans är bland det mysigaste som finns, jag skulle vilja ha hela köket fullt - med vettiga arbetsuppgifter till alla! Barnen är så pass stora nu att de kan laga mat på egen hand, nu räcker det inte att be dem duka eller skära gurka till salladen:)!

  SvaraRadera
 3. Jag ser framemot smakboxen tillsammans, den ska öppnas och lagas tillsammans med mina vuxna barn som brukar komma hem till helgerna:)

  SvaraRadera
 4. Min älskade fru och jag är småbarnsföräldrar till två fantastiska fina ungar! Det är svettigt ibland med en trotsig 2,5-åring och en 3-månaders men också underbart. Saken är den att vi har hamnat i mobilpill/Netflix-träsket, dvs när vi har möjlighet att ha tid tillsammans utan barn hamnar vi framför varsin mobil eller en Netflix-serie. Vi vattnar alltså inget på vår egen gräsmatta kan man säga. En smakbox som heter tillsammans låter därmed väldigt härligt! Det vore underbart att få packa upp denna spännande smakbox tillsammans och se om vi får laga lite mat ihop eller bara provsmaka! Lite som parterapi!

  Mvh//Johannes johannesjf@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Mamma, 88, långt inne i dimmorna är misstänksam mot allt nytt, ja, egentligen mot allt. Man måste locka och leka som med ett barn. Det var längesedan jag slog in presenter i fint papper och fina snören men nu får vi leka julafton varje gång hon ska äta. Boxen kommer då väl till pass!

  SvaraRadera