söndag 5 februari 2017

Omelettwrap med tonfiskröra

Söndag och det fixas och pysslas med lite av varje här hemma. 
Planerar bland annat för kommande veckas matsedel och bläddrar i olika kokböcker.  Eftersom vi inte hade planerat något för dagens lunch tog jag och lagade en rätt ur en av kokböckerna som vi delvis hade alla ingredienser till hemma. En omelettwrap med tonfiskröra.

Med inspiration från kokboken Mat för hormonellbalans

Omelettwrap med tonfiskröra
2 portioner

Omelett
1 portion

2 ägg
Salt och peppar

Tonfiskröra
2 portioner

180 g tonfisk i vatten
2 msk majonnäs
2 msk keso
1 msk senap
0,5 dl strimlad salladslök
0,5 tärnad röd paprika
Salt och peppar

Gör så här
Vispa ihop äggen i en skål och salta och peppra
Häll smeten i en medelvarm stekpanna med olja och stek tills smeten "stannat" 
Lägg omeletten på en tallrik och låt svalna
Blanda alla ingredienser till tonfiskröran
Smaka av med salt och peppar
Lägg röran på omeletten och rulla ihop
Servera med en grönsallad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar