Färdiggrillad kyckling är en personlig favorit
att köpa med mig hem till fredagskvällen.
Man kan variera den på så många vis,
som till exempel i en chipsgratäng eller på en libapizza,
och så kan man variera den med pasta.
Kycklingpasta med basilika och parmesan
4 portioner
4 portioner
200 g pasta, ev. glutenfri
1 grillad kyckling
1 grillad kyckling
2 vitlöksklyfta
1-2 gul lök
Rapsolja
1-2 gul lök
Rapsolja
1 dl vatten
4 tsk tomatpuré
Salt
1 dl grovhackad basilika
1 dl parmesanost i flagor
4 tsk tomatpuré
Salt
1 dl grovhackad basilika
1 dl parmesanost i flagor
Gör så här
Koka pastan
Dela kycklingen i stora bitar
Koka pastan
Dela kycklingen i stora bitar
Skär vitlök, lök och tomat i
bitar
Fräs kyckling och grönsaker i olja i en stekpanna
Häll på vatten och smaksätt med tomatpuré, salt och basilika
Låt allt fräsa ihop någon min
Låt allt fräsa ihop någon min
Rör i den kokta pastan, späd ev med lite mer vatten
och strö över parmesanost
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar