Plattfisk är fantastiskt gott och lättlagat.
Att steka tar bara några minuter på varje sida.
Enkel och god mat som är färdig på 30 minuter med kokt potatis till.
4 portioner
Till servering
Kokt potatis
Sparris
Gör så här
Putsa och skär till fiskfiléerna till önskad storlek.
Torka dem torra
med papper.
Salta och vänd sedan filéerna noga på alla sidor i mjöl.
Stek fisken i het panna med smör och olja.
När filéerna har blivit fint gyllene, lägg dem åt sidan på ett fat.
Häll grädden i pannan, dill, grovt skurna tomater
och slutligen senap.
Koka upp, smaka av med salt och peppar.
Lägg tillbaka fiskfiléerna i pannan och låt koka upp.
Servera kokt potatis och stekt sparris till fisken.
Nu blev jag rysligt sugen på fisk. Vilket bra tips så här i värmen. Tack. Kraaam Pia
SvaraRadera