4 portioner
600 g kycklingfiléer
450 g bladspenat- fryst, tinad
2,5 dl mellangrädde
0,5 msk dijonsenap
1 tärning hönsbuljong
1vitlöksklyfta- pressad
0,5 msk vitvinsvinäger
2 dl parmesan- riven
olja
salt
svartpeppar- nymald
450 g bladspenat- fryst, tinad
2,5 dl mellangrädde
0,5 msk dijonsenap
1 tärning hönsbuljong
1vitlöksklyfta- pressad
0,5 msk vitvinsvinäger
2 dl parmesan- riven
olja
salt
svartpeppar- nymald
Gör så här
Sätt
ugnen på 225°.
Krama ut
vätskan ur spenaten.
Lägg den i en smord ugnssäker form.
Bryn kycklingfiléerna runt om i 1 msk olja.
Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar.
Lägg kycklingfiléerna ovanpå spenaten.
Koka
upp grädde, senap, buljongtärning, vitlök, vitvinsvinäger,
0,5 tsk
salt och 1 krm peppar.
Häll såsen över kycklingen och strö över
parmesan.
Gratinera mitt i ugnen ca 25 min. Servera med ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar