Semlor har verkligen blivit det bakverk som skall göras om i alla dess former, rätt kul egentligen, och den engagerar många. Själv föredrar jag också den klassiska hembakta, dock utan hetvägg... ;)
Ja, säg den som inte har en åsikt om hur en semla ska smaka och se ut. Själv äter jag sällan semlor och ännu mer sällan någon av de nya varianterna. Mest beror det på att mannen här hemma inte är så förtjust i bakverk överhuvudtaget och då blir det inte av att jag köper bara till mig själv. Men vi var på café för några veckor sedan och då passade jag på att ta en semla till kaffet :)
I dag intog jag en klassisk semla rakt upp och ner i bilen. Men jag tycker att det är gott med varm mjölk till. En helylle hetvägg. Kraaam Pia
SvaraRaderaJa, är man sugen så är man, då spelar det mindre roll var man äter semlan :D Kram
RaderaSemlor har verkligen blivit det bakverk som skall göras om i alla dess former, rätt kul egentligen, och den engagerar många. Själv föredrar jag också den klassiska hembakta, dock utan hetvägg... ;)
SvaraRaderaJa, säg den som inte har en åsikt om hur en semla ska smaka och se ut. Själv äter jag sällan semlor och ännu mer sällan någon av de nya varianterna. Mest beror det på att mannen här hemma inte är så förtjust i bakverk överhuvudtaget och då blir det inte av att jag köper bara till mig själv.
RaderaMen vi var på café för några veckor sedan och då passade jag på att ta en semla till kaffet :)