tisdag 4 mars 2025

Fettisdag

Det finns så många olika sorters semlor nu för tiden...

Finsemla med calvados!

 

Frassemla!



Snabbsemla! 


 

Vilken av alla semelsorter är din favorit?
Själv föredrar jag den klassiska hembakta semlan, gärna som hetvägg. 


God fettisdag!

 

4 kommentarer:

  1. I dag intog jag en klassisk semla rakt upp och ner i bilen. Men jag tycker att det är gott med varm mjölk till. En helylle hetvägg. Kraaam Pia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, är man sugen så är man, då spelar det mindre roll var man äter semlan :D Kram

      Radera
  2. Semlor har verkligen blivit det bakverk som skall göras om i alla dess former, rätt kul egentligen, och den engagerar många. Själv föredrar jag också den klassiska hembakta, dock utan hetvägg... ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, säg den som inte har en åsikt om hur en semla ska smaka och se ut. Själv äter jag sällan semlor och ännu mer sällan någon av de nya varianterna. Mest beror det på att mannen här hemma inte är så förtjust i bakverk överhuvudtaget och då blir det inte av att jag köper bara till mig själv.
      Men vi var på café för några veckor sedan och då passade jag på att ta en semla till kaffet :)

      Radera