Små söta morötter, färskpotatis och rädisor
i en salig blandning med kryddig korv, toppat med dillpesto. Mums!
Rostade primörer, kryddig korv och dillpesto
4 portioner
1 knippe späda morötter
ca 900 g färskpotatis
1 squash
1 purjolök
3 msk rapsolja
Flingsalt
20 st körsbärstomater
6 kryddstarka korvar
1 knippe rädisor
Dillpesto
3-4 dl dill, orepad
0,75 dl rapsolja
50 g pinjenötter
30 g parmesanost, riven
Gör så här
Tvätta potatis och morötter
Dela morötterna på längden och potatisen i bitar
Skölj squashen och skär i cm tjocka skivor, dela ev på mitten
Ansa purjolöken och skär i 3 cm breda bitar
Fördela allt på en plåt med bakplåtspapper
Ringla över olja och blanda om
Strö över flingsalt
Rosta primörerna mitt i ugnen i 200 grader i ca 20-25 minuter
Lägg på tomaterna efter 15 minuter
Dela korven i skivor och stek i olja
Koka rädisorna en halv minut och spola genast av i kallt vatten
Halvera eller kvarta rädisorna
Fördela korv och rädisor på de rostade primörerna
Ser supermysigt ut. Det finns så mycket gott nu. Ha en fin dag Kram Pernilla
SvaraRaderaVerkligen! Kram till dig!
Radera